2011. augusztus 15.

Hétfő

Az idő fantasztikus, tegnap (vasárnap) strandoltunk és próbáltunk. Az ebéd és a vacsora a túlméretes fiúknak kevésnek bizonyult, de a kissebbek maradékát is bekebelezték. A konyhás nénik is hamar rájöttek, hogy túl hamar fogy ki az étel a tányérból, így bevezették a "repeta" intézményét. Ma reggel mindenki időben felébredt, ez azt mutatja, hogy tegnap este időben le is feküdt.

A legszebb szoba díjat a Katona Bálint-Serfőző Gergő-Forián Szabó Máté csapat nyerte, de a többi szobába is be lehet menni. Most hétágra süt a nap, így délután ismét strandolunk.

Az ebéd kelkáposzta főzelék volt, ez többeknél kiütötte a biztosítékot. Kitaláltuk, hogy sütünk szalonnát, de azt meg nem kaptunk ebben a pici faluban. Hindenki teljesen el volt keseredve, hogy el kell halasztani! Délután a strand után próbáltunk. Kicsit nehezen jött össze a társaság, Marci például simán bealaudt, abban a szobában, aminek az ablaka alatt próbált az egész zenekar. Jó az alvókája! (Ezt most Hajni mondta mellettem)

Este körbe sétáltuk a tavat. Mit ne mondjak, nem tartott sokáig. A fiúk úgy rohantak...
Ma megérkezett Eszter is. Végre találtak egy orvost, aki elengedte táborozni. Kicsit biceg, de más nem látszik rajta. Nem is tudom a mankókat minek hozta. Most a kicsik kivételével mindenki a teraszon ül és beszélgetnek. Jó a hangulat!