2012. augusztus 23.

Újra a Regattából

Csütörtök van. Kedden elszállt az  internet, most végre megcsinálták, így újra írhatok. Hallom a gyerekektől, hogy a szülők hiányolták a bejegyzéseimet. Hát ez volt az oka.
A keddi nap a zabálásról szólt. Ebédre brassóit kaptunk gyümölcslevessel, mindenki dugig ette magát, este pedig tészta volt gombás csirkével, utána pedig szalonnát sütöttünk. Így nem csoda, hogy másnap nem esett jól a reggeli...
Kedden voltunk fenn a surányi strandon, a gyerekek szerint az nagyon kellemes, én nem tudom, mert helyette aludtam egyet.
Rá kellett jönnöm, hogy a csapatban mindenki éjjeli pillangó, este kilenckor felélednek és alig lehet őket ágyba dugni. A 10 órás takarodó csak a két kicsire meg rám vonatkozik. Na de ezért van a tábor.
A szerdai napon jól kiszúrtam a kölykökkel. Előre lebeszéltem a Bodor majorban a kalandparkozást, bár tudtam, hogy ezen a napon meleg lesz. Azt azonban, hogy 38 fok, azt azért nem gondoltam volna. Kerékpárral mentek a gáton, de így is 12 km volt oda és ugyanannyi vissza. Fél kettőkor indultak (én koromra való tekintettel kocsival mentem) és fél 5-kor vissza. Lefőve, kimerülve értek vissza, de pár óra alatt feléledtek. A nagyok valamikor hajnalban feküdtek le. Reggel a szemek állapotából lehetett következtetni az időpontra. 
Most mindenki elment a boltba, hihetetlen mennyi pénzt elköltenek.
10 órakor kezdődik a próba...